Nagelbijten

Heb jij last van nagelbijten? Doe je dit vaak in de file of als je nerveus bent? Vind je het soms verschrikkelijk hoe je nagels eruit zien? Ik kan je hierbij helpen met het nagelbijtarrangement.

Als je nagels te kort zijn om er een mooie gelnagel op te zetten kan je dit verhelpen met een tip (verlenging) of sjabloon. Sommige nagels zijn echter zo kort afgebeten dat de tip of de sjabloon het niet houden.

nagelbijtenBij je eerste afspraak maak ik je nagels proper en zet ik er een natuurlijke gelnagel op. (D.w.z. gel op je korte nagel)  Dit zorgt ervoor dat je moeilijk op je nagels kan bijten. Je laat deze gelnagel 3 weken staan.

Na deze 3 weken is je natuurlijke nagel lang genoeg om er een tip op te zetten zodat ik je mooie langere gelnagels kan geven. Indien je in die 3 weken je gel er toch hebt afgebeten, geef je me snel een seintje en zet ik de gel er dezelfde week terug op.

Wat kost het nagelbijtarrangement?

Bij de eerste afspraak betaal je € 40. Ik maak de nagel proper en zet er een natuurlijke gel op. Indien je gel loskomt tijdens de tussenperiode (3 weken) dan zet ik deze er gratis terug op.
Na 3 weken kom je terug voor een volledige nieuwe set, deze kost je € 60. Nadien worden je nagels om de 3 weken bijgewerkt.
Zo heb je steeds zeer verzorgde en mooie nagels.

Contact

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/web/vd6465/public_html/wp-content/themes/thebeautysalon2/framework/configuration/widgets.php on line 108

0474/33.33.85

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/web/vd6465/public_html/wp-content/themes/thebeautysalon2/framework/configuration/widgets.php on line 111

nele@nagelstylistenele.be

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/web/vd6465/public_html/wp-content/themes/thebeautysalon2/framework/configuration/widgets.php on line 114

Leuven

Openingsuren

Di, woe, do: 18:30– 23:00
Zaterdag: 9:00 – 18:00
Altijd op afspraak

Enkel cash te betalen

Indien een afspraak minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd werd, zal 50% van het bedrag van uw afspraak aangerekend worden.

Locatie